top of page
Logo-ul companiei
  • Writer's pictureșemineedetop.ro

Ce alegi intre un semineu pe gaz si unul pe lemne [Infografic]

Updated: Mar 7
S-ar putea să fie cald afară acum, dar asta înseamnă doar că este timpul să începi să îți faci planurile din timp pentru următoarea iarnă rece. Poate te întrebi ce poți face pentru a crește gradul de confort și eficiență energetică al casei tale. Instalarea unui șemineu poate oferi căldură suplimentară casei tale, astfel încât să crești confortul pe tot parcursul lunilor de iarnă. Va trebui să decizi dacă dorești să ai un șemineu pe lemne sau pe gaz în casa ta, deoarece ambele oferă propriile avantaje unice. Șemineele pe gaz sunt eficiente energetic și necesită puține curățări în afară de curățarea de rutină. Pe de altă parte, este greu ca acestea să înlocuiască aspectul, senzația și sunetul unui șemineu cu lemne. Consultă acest infografic pentru a afla mai multe despre șemineele pe gaz și pe lemne și pentru a vedea care ar putea fi potrivit pentru casa ta.

Dacă ai nevoie de mai multe informații pentru a te decide consultă și celelalte articole disponibile în secțiunea “Informații Utile” sau nu ezita să ne contactezi.

De asemenea, poți utiliza “Asistentul Virtual” pentru a realiza o selecție de posibile șeminee care corespund nevoilor tale.


Infografic seminee pe gaz vs seminee pe lemn

Acest material face obiectul drepturilor privind proprietatea intelectuală, este înregistrat cu un serviciu internațional de management a drepturilor de proprietate intelectuală și utilizăm servicii specializate de monitorizare a utilizării neautorizate a acestuia. Orice utilizare neautorizată de către noi în prealabil va fi considerată o încălcare a drepturilor de autor și va fi tratată în consecință. Dacă considerați că acest material poate fi util în activitatea pe care o desfășurați solicitați prin email la contact@semineedetop.ro autorizarea utilizării, indicând locul și scopul pentru care va fi utilizat. Nu vrem decât să știm unde și cum sunt utilizate materialele noastre. Orice preluare va fi însoțită de trimitere către acest material și va fi precizată sursa materialului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

16 views

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page