top of page
Logo-ul companiei

Alegerea șemineului perfect

Top 9 Modalități și Instrumente pentru alegerea șemineului pe lemn, pe gaz sau cu bioetanol

Instalarea unui șemineu va schimba aspectul casei tale pentru generațiile viitoare. Alegerea celui potrivit pentru preferințele dvs. de spațiu și stil de viață este importantă.

Ai multe lucruri de luat în considerare pentru a alege cel mai bun șemineu pentru nevoile tale.    Deși sarcina de a alege un șemineu poate părea copleșitoare, puteți face procesul mai ușor – și chiar plăcut – prin planificare și pregătire detaliată. De aceea ți-am pregătit un ghid complet care să te ajute să treci cu ușurință peste etapa alegerii șemineului. Acest ghid aprofundat vă va explica tot ceea ce implică procesul de achiziție, astfel încât să știți ce șemineu să alegeți. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, le găsești în Secțiunea “Informații Utile”.

Planificarea achiziției: informarea, documentarea și stabilirea aspectelor principale pe care le urmărești și a așteptărilor

După ce ai stabilit ce tip de șemineu ai nevoie și care sunt așteptările tale, Asistentul Virtual te poate ajuta să selectezi dintr-o colecție de peste 600 de modele acele șeminee care corespund cerințelor tale. Cu câteva click-uri ai acces la exact acele șeminee care te intereseaza. Este Simplu și Rapid.

Asistentul Virtual - cel mai rapid și ușor mod de a alege un șemineu

Caută în portofoliul de produse un producător anume

Dacă ai o preferință anume, cauți un anume producător sau produs, ai acces direct la colecția de produse organizată în funcție de producător.

Există posibilitatea să găsești ceea ce cauți printre produsele ce fac obiectul campaniilor noastre promoționale. Ar fi o oportunitate pentru tine să explorezi oferta noastră promoțională. 

Caută printre PROMOȚII

Prin programul “Rabla pentru sobe” se acordă o finanțare nerambursabilă de 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 10.000 lei, inclusiv TVA, pentru fiecare aparat de încălzire care deserveşte o locuință.

Pentru cei interesați de acest program avem o pagină dedicată exclusiv programului, cu toate informațiile necesare și lista de produse eligibile.

Această pagină și articolele pe care le găsești în secțiunea “Informații utile”, categoria “Eficiență energetică” sunt doar un prim pas în direcția accesării programului.

Facem tot posibilul să te ajutăm să reușești !

Programul "Rabla pentru sobe": soluții complete - informare, consiliere, asistență și o listă specială de produse eligibile pentru achiziționarea prin program

Colecția de selecții de șeminee: explorează o colecție vastă de selecții pe care le-am pregătit pentru a-ți ușura alegerea

Deși îți recomandăm să utilizezi ASISTENTUL VIRTUAL, dacă consideri că vrei o altă abordare în căutarea șemineului perfect pentru casa ta, atunci explorează colecția de selecții de șeminee pe care ți-am pregătit-o pentru a-ți ușura căutarea.

De-a lungul anilor ne-am confruntat și cu cerințe de personalizare a șemineelor din partea clienților noștri: dimensiuni atipice, design sau culori. Împreună cu producătorii am creat posibilitatea fabricării de șeminee personalizate din punct de vedere dimensional și estetic. Această categorie de produse este una mai specială care se supune anumitor reguli și limitări legate de montaj și garanție. Solicitările privind personalizarea nu pot afecta structura tehnologică și funcțională pentru care a fost autorizat șemineul. 

Nu ezita să ne contactezi dacă intenționezi să achiziționezi un șemineu la comandă.

Șemineele la comandă, o soluție pentru cei cu cerințe personalizate

Proiectarea este o fază importantă în drumul tău spre realizarea șemineului de vis. În secțiunea “Informații utile”, categoria “Design și Proiectare”, găsești informații despre proiectanți și de la proiectanți, dar și alte informații necesare în această fază.

Ai nevoie de  Proiectare ?

Te putem ajuta cu recomandarea unui proiectant sau te poți inspira în faza de proiectare din Secțiunea "Design și Proiectare".

Experiența celor care au trecut deja prin fazele în care te găsești tu acum în căutarea șemineului de vis este o sursă foarte bună de know-how. Vezi ce spun și alții care au deja experiența cumpărării unui șemineu.

Lucrările executate de noi de-a lungul timpului pot fi o sursă de inspirație pentru tine. Aruncă o privire prin portofoliul nostru de lucrări, poate găsești ceva să te inspire.

Caută inspirație în

Portofoliul de Lucrări Realizate sau printre Recenziile clienților noștri

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să vezi cum arată în realitate produsele, nu ezita să ne faci o vizită la unul dintre showroom-urile noastre. Specialiștii noștri te vor asista cu tot ceea ce tu ai nevoie pentru realizarea proiectului tău.

Căutarea unui șemineu în vederea achiziționării și instalarea acestuia pot fi misiuni foarte dificile. Acest lucru nu este valabil în cazul în care apelezi la serviciile noastre. Experiența de peste 20 de ani în domeniu ne-a creat know-how-ul de a crea un portofoliu diversificat de servicii și instrumente care să te asiste de-a lungul tuturor etapelor, de la alegerea șemineului și până la aprinderea primului foc. Cu noi, achiziționare unui șemineu este o călătorie experențială în cadrul căreia descoperi magia focului adus în casa ta. Pentru că un șemineu este mai mult decât un produs, el devine un element central al casei și vieții tale sociale. Va face parte din viața ta pentru foarte mult timp.

bottom of page