top of page
Logo-ul companiei

Prin ceea ce facem în activitatea noastră, ne străduim să aducem la realitate visurile clienților noștri.

Codrin

Fondator Șeminee de Vis

Am căutat un șemineu modern care să se potrivească cu stilul casei noastre. Am fost sfătuiți cu mult profesionalism și ne-am decis pentru un șemineu pe lemne din gama Varia cu deschidere mare. A fost o decizie inspirată, exact ce ne doream. Elegant și modern. Mulțumim!

Teodorescu M.

București

Am achiziționat șemineul pentru livingul unei pensiuni. Arată și funcționează de 5 stele. Turiștii sunt foarte încântați de el.

Marcel

Administrator pensiune

Raport calitate – preț excelent pentru focarul Premium V 2L 80h achiziționat. Am dorit un produs de lux și nu am fost deloc dezamăgit. Recomand !!!

Tudor

Iași

Super mulțumit de achiziția șemineului. Am primit soluțiile cele mai eficiente pentru achiziție și ulterior toate informațiile despre amplasare și întreținere.

Florin

Bacău

Înlocuirea sobelor din cabana de la munte cu un termoșemineu performant de la Spartherm a fost soluția salvatoare. Funcționează fără probleme și am scăpat de multe bătăi de cap. Recomand cu drag!

Ana – Maria

Suceava

Un șemineu la apartament (unul cu flăcări adevărate)? Deși îmi doream foarte mult nu credeam că este posibil. Totuși, datorită celor de la Șeminee de Vis am un șemineu cu bioetanol în livingul apartamentului. Un element decorativ și perfect funcțional, cu flăcări adevărate, care a devenit atracția apartamentului.

Andrei

programator

De ce să ne alegeți pe noi

Testimoniale Video

bottom of page