top of page
Logo-ul companiei

Utilizați întotdeauna piese de schimb originale sau piese recomandate de producător !

Următoarele aspecte

NU sunt acoperite de garanție

Piese de uzură, cum ar fi căptușelile camerei de ardere, plăcile deflectoare, grătarul, sticla și etanșările (cu excepția defectelor care au fost prezente la livrare)

01

Defecte cauzate de influențe chimice și fizice externe în timpul transportului, depozitării și asamblării sau intervenite ulterior.

02

Costuri de transport

03

Costuri de montaj

04

Acumularea de funingine cauzată de un tiraj defectuos al coșului, lemnul umed sau utilizarea necorespunzătoare

05

În caz de instalare incorectă (instalatorul este responsabil pentru respectarea cerințelor legale și a reglementărilor locale, împreună cu manualul de instrucțiuni pentru soba cu lemne și accesorii)

01

În cazul utilizării necorespunzătoare și/sau a combustibililor interziși, piese de schimb neoriginale

02

Dacă numărul de înregistrare a produsului a fost îndepărtat sau deteriorat

03

În cazul reparațiilor care nu respectă instrucțiunile producătorului sau ale dealer-ului autorizat

04

În cazul oricărei modificări a stării originale a produsului sau a accesoriilor acestuia

05

Garanția este nulă

Toate produsele sunt prevăzute cu un număr de înregistrare a produsului. Numărul de înregistrare a produsului se află pe o plăcuță de tip amplasată de regulă în partea din spate a produsului. Această plăcuță specifică de asemenea standardele de aprobare și distanța ce trebuie păstrată până la substanțe inflamabile.

Va trebui să indicați întotdeauna acest număr atunci când vă contactați dealerul.

Numărul de înregistrare a produsului

Perioada de garanție

În funcție de modelul și furnizorul produsului achiziționat, garanția poate varia de la 2 ani (pentru produsele DRU) la 5 ani (pentru produsele Jotul).


Pentru a înregistra o reclamație sau să solicitați intervenții acoperite de garanție trebuie să contactați comerciantul de unde ați cumpărat produsul, iar acesta vă va ajuta în continuare. Trebuie să indicați numărul de înregistrare a produsului dumneavoastră atunci când faceți o cerere de garanție.

Toate produsele comercializate îndeplinesc cele mai stricte cerințe de calitate, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt supuse unor controale stricte de calitate înainte de a părăsi fabrica. Fiecare produs este supus la numeroase teste meticuloase înainte de a părăsi fabrica.

Producătorii garantează calitatea produselor împotriva oricăror defecte de fabricație, sub rezerva anumitor excluderi și limitări menționate în certificatul de garanție. Garanția se aplică doar cumpărătorului inițial al produsului și nu este transferabilă.

Garanție

Dacă aveți întrebări cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom face tot posibilul pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră cât mai complet și rapid posibil.

bottom of page