top of page
Logo-ul companiei

Basket Fire Logs este un șemineu automat de sine stătător ,o soluție perfectă pentru toți cei care locuiesc în orașele acoperite de reglementări anti-smog, unde sobele cu lemne sunt interzise. Acest semineu ecologic cu bioetanol nu necesită nicio conexiune la coș de fum. Cu această soluție Plug&Play, veți obține flacăra în câteva secunde cu o apăsare a unui buton. Semineul este realizat din otel galvanizat cu un strat de pulbere neagra.TEHNOLOGIA BEV® – INOVAȚIE ÎN PROIECTE PREMIUM

Ce este un șemineu Tehnologia BEV?
Tehnologia BEV – Burning Ethanol Vapors este o tehnologie avansată și patentată de ardere a vaporilor de etanol, dezvoltată pentru șemineele moderne de către echipa de ingineri internaționali Planika.

Semineele cu tehnologie BEV sunt o solutie perfecta pentru proiectele cu foc real, fara a fi nevoie de instalarea cosului de fum sau de alimentare cu aer. Nu necesită evacuarea gazelor arse, ceea ce permite libertatea de montaj. Nu generează fum, funingine sau cenușă și pot fi amplasate aproape oriunde, inclusiv pereți media sub televizor, separator de cameră în opțiune vitrata sau in perete clasic. Am creat recent primele modele de exterior din lume cu tehnologie BEV. Planika duce proiecte cu foc la următorul nivel de ani de zile.

Datorită procesului complet de ardere, șemineele cu tehnologia BEV nu eliberează substanțe nocive în mediul înconjurător, prin urmare este posibil să montati u semineu cu foc real în case pasive, în spatii ecologice și în orașe cu restricții.

EMISII ZERO

Este cea mai simplă soluție pentru a obține cel mai avansat șemineu, neutru din punct de vedere al emisiilor și frumos acasă, în doar câteva momente. Singura conexiune necesară, ca și în cazul tuturor șemineelor cu etanol BEV®, este energia electrică. Orice altceva este complet inutil, ceea ce îl face cea mai sigură și cea mai bună soluție pentru proprietăți private și comerciale.

  • optiuni de instalare personalizabile 

  • tehnologie BEV®

  •  control prin telecomanda sau prin aplicatie smart

  • sistem automat de realimentare

  • reflarea inaltimii flăcării în 2 trepte

Beneficii:

PLANIKA

BASKET FIRE LOGS

PL BFL

2620

Euro

*preț de listă fără TVA pentru arzător

Pentru o ofertă personalizată nu ezita să ne contactezi !

Caracteristici tehnice

Tip combustibil:

bioetanol

Categorie:

interior

Domeniu de utilizare:

varianta automată de funcționare

Necesită racord rețea curent electric:

DA

Capacitate rezervor (litri):

1.75

Durata de ardere (ore):

6.5

Control:

automat

Clasa de eficiență energetică:

Putere (kW):

2.8 kW

Performanțe energetice

Garanție (ani):

5

Alte specificații

Descărcare documentație tehnică produs

Manual instalare

Fisa produs

Certificat EcoFuel

Certificat conformitate

Ai nevoie de ajutor să te decizi?

Asistentul Virtual te poate ajuta !

De asemenea, ai la dispoziție

9 instrumente

care să te ajute în alegerea ta ! 

bottom of page