top of page
Logo-ul companiei
Showroom bacau 1.jpg

Povestea noastră

Calitate la superlativ pentru cei mai exigenți clienți

Șeminee de Vis aduce în România cunoștințele și experiența acumulată timp de sute de ani de către cei mai buni specialiști din lume în domeniul șemineelor.

Peste

20 de ani de

Experiență

Șeminee de Vis înseamnă cea mai bună calitate adusă în casele dumneavoastră!

Pentru aceasta am căutat doar ce este mai bun și împreună cu partenerii noștri am creat un brand care în peste 20 de ani a devenit simbolul calității și profesionalismului în domeniul șemineelor premium.

Șeminee de Vis aduce în România cunoștințele și experiența acumulată timp sute de ani de către cei mai buni specialiști din lume în domeniul șemineelor.

Importăm șeminee, focare și sobe de la liderii europeni Spartherm (Germania), Jotul (Norvegia) și coșuri de fum Tona (Germania) pentru a avea cea mai diversificată, mare si mai completa ofertă de șeminee, focare și sobe premium din România ! Produsele Spartherm, Jotul si Tona garantează cel mai ridicat nivel calitativ la nivel mondial la ora actuală și pot fi produse și la comandă după forma și dimensiunea pe care o doriți.

Deschizători de drumuri

Am început în 2003 căutând să aducem în România cunoștințele și experiența celor mai buni specialiști din lume în domeniul șemineelor: nordicii și nemții.

Activitatea noastră se concentrează pe proiecte individuale, de la șeminee clasice la cele moderne, de la proiecte simple în care încălzim un spațiu restrâns, la proiecte complexe în care aducem căldura în toată casa. Totul se bazează pe profesionalism, produse de cea mai inalta calitate si pasiune.

Vă puteți inspira din oferta noastră de peste 600 de modele de șeminee, focare și sobe.

Va stăm la dispoziție în întreaga țară pentru asistență și pentru comenzi.

Cu ce te putem ajuta

Pentru noi

Șemineele sunt

mai mult decât produse

Noi la Șeminee de Vis suntem devotați ideii de a oferi, prin șeminee, căldura în casele clienților noștri.

Facem visurile să devină realitate !

Vrem ca aceste case să aibă un loc unde întreaga familie să se strângă în jurul focului, vrem ca acest foc să fie sigur, ușor de întreținut și de folosit, iar acest foc să fie cel mai atrăgător posibil, unic, pentru a da cu atât mai multă valoare casei clienților noștri.

Suntem onorați să fim distribuitorul oficial în România a celor mai cunoscuți și apreciați producători de șeminee, focare de șeminee, sobe și coșuri de fum din Europa

Partenerii noștri

Brandul Spartherm este cunoscut pentru inovații și soluții estetice de mulți ani, devenind o referință pentru industria șemineelor din întreaga lume, stabilind trend-uri de piață, modelele și conceptele sale fiind copiate și de alți producători din domeniu.

SPARTHERM - Germania

Jotul este unul dintre cei mai vechi producători de sobe și șeminee din lume. Bazându-se pe cunoscuta tradiție norvegiană, au combinat meșteșugul cu arta combaterii frigului de mai bine de 160 de ani.

JØTUL - Norvegia

Brandul DRU este renumit în întreaga Europă pentru focarele pe gaz contemporane și tehnologia inovatoare în domeniul șemineelor. Motto-ul DRU este „Proiectat să fie diferit”, ce reflectă design-urile distinctive ale șemineelor și a tehnologiei inovatoare din spatele tuturor produselor sale.

DRU - Olanda

Scan a fost primul care a introdus uși glisante, sticlă cu unghi de 90 de grade și mânere de sticlă pentru inserții. Scan este deținută de compania norvegiană Jotul.

SCAN - Danemarca

Portofoliul de lucrări realizate

Poți explora galeria noastră cu lucrările realizate de-a lungul anilor, dovadă a profesionalismului și expertizei noastre în domeniu.

Visuri împlinite și clienți fericiți

Ce spun clienții noștri

" Nu credeam că un șemineu poate schimba atât de mult atmosfera ! "

" VISUL nostru a devenit REALITATE ! "

" Un șemineu poate aduce oamenii aproape ! "

Unde ne Găsești

bottom of page